Koor Geinse Wijsjes

Samen zingen maakt je blij!

Dit koor richt zich om mensen met dementie, mantelzorgers, buurtbewoners en vrijwilligers. Iedereen zingt uit volle borst mee. Samen zingen is namelijk goed voor zoveel dingen. Het vermindert pijn, stress en angst. De repetities zijn wekelijks, onder leiding van een dirigent. Wijsjes houdt de toegang laagdrempelig voor iedereen die wilt komen zingen in deze ontspannen sfeer. De daadwerkelijke kosten willen we dan ook niet doorberekenen aan de deelnemers van het koor. Maar materiaal, personeel en reclame kosten wel degelijk geld. Hiervoor vragen ze jouw steun in de vorm van een stem op dit initiatief.

Koor Geinse Wijsjes