Stek-up

Maak ondernemers weer ondernemend.

Stek-up is een sociale cooperatie, bestaande uit Nieuwegeiners die, door allerlei omstandigheden, afstand hebben tot de arbeidsmarkt en in relatieve armoede leven. Een groot deel van de groep heeft een migratie achtergrond en was in het land van herkomst ondernemend, maar door trauma's, onzekerheden en verandering van taal en cultuur lukt het niet goed om een onderneming te ontwikkelen. Samen creëren ze nieuwe ruimtes om te ondernemen, om inkomen te verwerven, om onderdak te verkrijgen, om beschikbare tijd nuttig te besteden en om onbenut talent te ontplooien. 

Dit initiatief heeft vooral in de startfase extra investering nodig. Het concept is namelijk dat mensen zelf ondernemen en daarmee is het een duurzaam financieel model, waarbij leden zelf de onkosten op gaan brengen. Maar om omzet mogelijk te maken, moet er wel een basis zijn om vanuit te kunnen werken. Daarvoor vraagt Stek-up de hulp van jullie en Rotary Event. 

Lees meer over dit initiatief op https://www.stekup.nl

Stek-up
CONTACT
Nick de With 06-11915917 
Daan van Randwijk 06-53882211
Hans van der Velden 06-49846098
Jolanda van Loon 06-27551244

info@rotaryevent.nl

PARTNER WORDEN?

Wilt jij ook een bijdrage leveren aan deze benefietavond? Dat wordt door ons zeer gewaardeerd en beloond met extra aandacht op onze website. Neem contact op wanneer je wilt sponsoren in welke vorm dan ook. 

Stichting Community Service Rotaryclub Nieuwegein (ANBI gecertificeerd)

Rekeningnummer NL13RABO0331099330