Tractor voor Galecopperpark Sublime

Om het zware werk iets te verlichten...
De Stichting Galecopperpark Sublime is een opvangcentrum voor verwaarloosde of mishandelde weidedieren; paarden, schapen, geiten, kippen en varkens. Dit kan gaan om onbewuste verwaarlozing, bijvoorbeeld doordat de eigenaar te ziek of te oud was om voor het dier te zorgen. Het kan ook gaan om bewuste verwaarlozing/mishandeling (deze dieren worden via de gerechtelijke instanties gebracht). Jaarlijks vangen zij gemiddeld 30 dieren op. Galecopperpark Sublime wordt volledig gerund door vrijwilligers. Galecopperpark Sublime is een Stichting zonder winstoogmerk. De verzorging van de dieren (huur terrein, voer, dierenarts, hoefsmid, tandarts etc.) wordt betaald vanuit giften. Momenteel zijn ze met de gemeente in overleg om ook recreatieve activering te bieden aan mensen met een beperking. Ze zijn van mening dat ze -naast de opvang van de dieren- ook een maatschappelijke rol hebben, en bieden vrijwilligersplekken aan cliënten van een aantal zorginstellingen als Lister en Altrecht, maar ook stageplaatsen.
Rehabilitatie van de dieren staat centraal. Elk dier krijgt persoonlijke aandacht en hierbij wordt zorgvuldig een persoonlijk dossier aangelegd waarin zijn of haar voortgang wordt bijgehouden. Samen met  vrijwilligers zorgen ze er 24/7, 365 dagen per jaar voor dat deze dieren de beste zorg krijgen. Waar mogelijk zoeken ze, wanneer een dier voldoende hersteld is, een nieuw thuis voor ze.
Omdat het werk best zwaar is, willen ze graag een tractor om het werk voor de vrijwilligers te verlichten en ook om meer werk te kunnen verzetten. Denk aan het verplaatsen van hooibalen of een nieuwe verharde paddock aanleggen). Een tweedehands tractor met hefset, moet prima voldoen, zodat alle vrijwilligers het werk ook fysiek aankunnen. Stemt u mee?
Tractor voor Galecopperpark Sublime