Over ons

Rotaryclub Nieuwegein is een energiek netwerk van maatschappelijk betrokken mannen en vrouwen, die vanuit hun beroep of professie met hun activiteiten een bijdrage willen leveren aan een betrokken samenleving, contacten tot stand willen brengen en steun willen geven aan elkaar en de Nieuwegeinse gemeenschap.

Om dit te kunnen bereiken, is de club zo breed mogelijk samengesteld, qua beroepen, sectoren en geledingen van de maatschappij en zoals de naam al aangeeft: wij hebben een binding met Nieuwegein, zowel qua wonen, maar ook qua werken. Om dynamisch te kunnen blijven en om aan de vele vragen die we krijgen, te kunnen blijven voldoen, zijn we continue op zoek naar dames en heren, die ons  'dreamteam' willen komen versterken. Meer willen weten over Rotary? Willen weten wat Rotaryclub Nieuwegein doet? Willen bijdragen aan de 'community' van Nieuwegein?

Een keer langs willen komen? Lid willen worden?

Voor alle vragen: rcnieuwegein@gmail.com / info@rotaryevent.nlEV_4433 (Custom).jpg

CONTACT
Nick de With 06-11915917 
Daan van Randwijk 06-53882211
Hans van der Velden 06-49846098
Jolanda van Loon 06-27551244

info@rotaryevent.nl

PARTNER WORDEN?

Wilt jij ook een bijdrage leveren aan deze benefietavond? Dat wordt door ons zeer gewaardeerd en beloond met extra aandacht op onze website. Neem contact op wanneer je wilt sponsoren in welke vorm dan ook. 

Stichting Community Service Rotaryclub Nieuwegein (ANBI gecertificeerd)

Rekeningnummer NL13RABO0331099330