Bestel hier uw toegangskaarten voor dit unieke evenement

Elke betalend bezoeker helpt ons mee om zo veel mogelijk Nieuwegeins projecten van de grond te krijgen. Maar daar krijg je ook wel iets voor terug! Tijdens de spectaculaire avond wordt een overheerlijk diner geserveerd en is er muzikale ondersteuning van Peter Douglas en Johnny Rosenberg; wie kent deze multitalenten niet? Daarnaast gaan wij op deze avond 'Belevingen' veilen. Hiermee bedoelen we dat we geen objecten zullen veilen, maar denk aan een workshop, cursus, fotoshoot, waterski-les, pottenbakkerscursus, Racen, golfen, etc. Kortom; een avondvullend programma, welke we afsluiten met onze voetjes van de vloer!

De toegangskaarten en sponsorpakketten voor de “Nieuwegeinse Benefietavond” zijn te bestellen via onderstaande knop. Deze kosten € 125 per stuk. Daarnaast bieden wij de volgende pakketten aan:

Sponsorpakket A: Geen kaarten, maar vermelding op site: € 250.
Sponsorpakket B: Geen kaarten, maar advertentie + sponsorvermelding op site: € 500.
Sponsorpakket C: Pakket van 4 kaarten + sponsorvermelding op site: € 650.
Sponsorpakket D: Pakket 8 kaarten voor eigen tafel + sponsorvermelding op site: € 1100.

Neem contact met ons op voor het aanschaffen van een Sponsorpakket.

tickets@rotaryevent.nl

buiten.PNG